Laatste nieuws

ZEL organiseert BEACHFESTIVAL!

We hebben er 2 lange en lege zomers op moeten wachten, maar eindelijk mogen we weer!

Na de succesvolle zomerevenementen “Glij er es in!”, “Fiets er es in!” en de artiestenavonden in de Leurse Haven, zijn we terug met een fonkelnieuw concept.

ZEL organiseert op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2022 op het evenemententerrein in het Schoenmakerspark het BEACHFESTIVAL met als activiteit BEACHSOCCER-TOERNOOI voor jong en oud!

Het Beachsoccer-toernooi vindt plaats op de vrijdagavond van 19.00 – 24.00 uur (bedrijven en sponsoren) en op de zaterdag van 10.00 – 17.00 uur (jeugd en volwassenen). Er kan deelgenomen worden door teams van minimaal 5 personen (incl. keeper, M/V, jong en oud).

Op zaterdag 9 juli vindt aansluitend aan het voetbaltoernooi een BEACHPARTY plaats in échte strandsfeer en met professionele lichtshow, m.m.v. Radio Suc6 FM en PVA Sound!

 

Poster ZEL Beachfestival 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEACHPARTY met JOHNNY GOLD en TOMMY LIPS!

Niemand minder dan de toppers JOHNNY GOLD en TOMMY LIPS zullen hun opwachting maken aan de Leurse Costa tijdens onze BEACHPARTY op zaterdagavond 9 juli 2022!

De beachparty vormt de feestelijke afsluiting van ons beachfestival op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 juli op het evenemententerrein in het Schoenmakerspark in Etten-Leur.

 

ZEL promo Beachparty

 

 

Comments are closed.