Beachfestival 2023

Op vrijdagavond 7 juli en zaterdag 8 juli 2023 organiseert Zomerevenementen Leur (ZEL) weer het Beachfestival met als hoofdactiviteit het Beachsoccer Toernooi voor bedrijven- en sponsorenteams en voor dames- , heren- en gemengde teams van alle leeftijden. Aansluitend sluiten we op beide dagen het evenement af met een gezellige Beachparty met spectaculaire lichtshow in échte strandsfeer en m.m.v. Radio Suc6 FM Road Show en diverse geweldige artiesten! Zo zal op de vrijdagavond niemand minder dan Randy Watzeels zijn opwachting maken, en presenteren wij u op de zaterdagavond Frank Verkooyen, Rudy de Wit en Schorre Sjef & MC Vals!

Het Beachfestival vindt plaats op het evenemententerrein aan het Schoenmakerspark in Etten-Leur.

Het Beachsoccer Toernooi spelen we op de vrijdagavond van 19.00 – 21.30 uur voor bedrijven- en sponsorenteams en op de zaterdag van 14.00 – 18.00 uur voor overige teams (dames/heren/gemengd). Zowel bedrijven- en sponsorenteams als overige teams dienen te bestaan uit 6 personen (excl. reserves).

Inschrijven voor het Beachsoccer Toernooi is mogelijk via de inschrijfpagina elders op deze website. Hierop is tevens het reglement geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.