Beachfestival 2024

Op vrijdagavond 12 juli en zaterdag 13 juli 2024 organiseert Zomerevenementen Leur (ZEL) weer het Beachfestival met als hoofdactiviteit het Beachsoccer Toernooi voor bedrijven- en sponsorenteams en voor dames- , heren- en gemengde teams van alle leeftijden. Aansluitend sluiten we op beide dagen het evenement af met een gezellige Beachparty met spectaculaire lichtshow in échte strandsfeer en m.m.v. Radio Suc6 FM Road Show en diverse geweldige artiesten! Zo zal op de op de zaterdagavond Jan Biggel en Robert Pater optreden!  Natuurlijk GRATIS entree op de Leur.

Het Beachfestival vindt plaats op het evenemententerrein aan het Schoenmakerspark in Etten-Leur.

Het Beachsoccer Toernooi spelen we op de vrijdagavond van 19.00 – 21.30 uur voor bedrijven- en sponsorenteams ( en ieder ander die mee wil doen ) en op de zaterdag van 14.00 – 18.00 uur voor overige teams (dames/heren/gemengd). Zowel bedrijven- en sponsorenteams als overige teams dienen te bestaan uit 6 personen (excl. reserves).

Inschrijven voor het Beachsoccer Toernooi is mogelijk via de inschrijfpagina elders op deze website. Hierop is tevens het reglement geplaatst.

Reacties zijn gesloten.